bus auto fiets
Menu

Wat zit er in jouw woning?

Bij het kopen van een nieuwbouwwoning is het niet altijd duidelijk wat er allemaal inbegrepen zit in de koopsom. Uiteraard zijn alle woningen van Bundersehoek gasloos. De woningen worden verwarmd via een warmtepomp en zijn voorzien van zonnepanelen. Hieronder lees je wat je nog meer kunt verwachten!

Adobestock 87667258

Warmtepomp, stadwarmte en zonnepanelen

Kies je voor een woning van Bundersehoek, dan krijg je een duurzame woning die van vele gemakken is voorzien. Alle woningen worden verwarmd door een warmtepomp en hebben zonnepanelen op het dak. Hierdoor voldoen de woningen aan de BENG-eisen: de laatste eisen met betrekking tot duurzaamheid en energiezuinigheid. Dit merk je terug in je woongenot – door het aangename binnenklimaat – én op je energienota. De woningen hebben zelfs een energielabel van A++++. Met dit energielabel kan je meer hypotheek krijgen, lees er hier meer over. Zo ben je klaar voor de toekomst: een fijn gevoel!

Nieuwsgierig naar de woningen?

Naar het woningaanbod!
LIV Nijmegen A3 Formaat 300 Dpi12

Badkamer en keuken

Badkamer
Alle woningen worden opgeleverd met een complete badkamer. Op de downloadpagina zie je per woningtype welke badkamer erin zit. In LIV laat de badkamerspecialist je zien welk sanitair en welke tegels zijn opgenomen in de koopsom van je woning en wat er nog meer mogelijk is. Voel de structuur van de verschillende tegels en neem plaats voor je nieuwe spiegel. Heb je meer kastjes nodig? Wil je een design radiator? Een dubbele wastafel? In LIV doe je volop inspiratie op en krijg je een beter gevoel bij alle mogelijkheden.

Keuken
De keuken is voor veel mensen het hart van de woning. Belangrijk dus om goed na te denken over de keuzes die je maakt. Loop in LIV alvast door de verschillende keukens in de inspiratiewoningen en stijlappartementen en ervaar wat de ruimtes met je doen. Bij de woningen van Bundersehoek krijg je een keukencheque, de waarde hiervan is afhankelijk van het woningtype. De cheque kun je inleveren bij LIV. Tijdens je adviesgesprek ga je met de keukenadviseur aan de slag om het hart van je nieuwe woning helemaal te laten voldoen aan jouw wensen. De showroom van LIV biedt een zee aan inspiratie en ideeën. Mogelijkheden genoeg!

Type woning

Waarde keukencheque

Rij- en tussenwoning

€ 4.500,-

Levensloopbestendige patiowoning

€ 5.250,-

 

Update

22 augustus in de voorverkoop!

22 augustus in de voorverkoop!

Op 22 augustus gaan de woningen in voorverkoop en 5 september in verkoop! Schrijf je hieronder in voor onze nieuwsbrief. Wij houden je vervolgens op de hoogte van de verkoop van dit project.

Schrijf je in!