bus auto fiets
Menu

Uitleg inschrijven & verkoopprocedure

Online inschrijven
Heb jij interesse in één van de woningen van Bundersehoek? Lees hieronder hoe de inschrijving, toewijzing en verkoop in zijn werk gaat.

Bepaal vooraf je voorkeuren
Bekijk eerst via de woningaanbod pagina voor welke bouwnummer je belangstelling hebt. Noteer de bouwnummer(s) waar je interesse naar uit gaat en bepaal je volgorde van voorkeur. Je kan via het systeem 10 bouwnummers invoeren. 

Wat moet ik invullen?
Allereerst vul je in volgorde de bouwnummers in waarvoor je in aanmerking wilt komen. 

Vervolgens vul je je NAW-gegevens in (en die van je partner, in het geval je samen een woning koopt). Deze gegevens zijn nodig om de koop- en aannemingsovereenkomst op te maken indien je uiteindelijk beslist om de woning  te gaan kopen. Het is niet toegestaan om per koppel dubbel in te schrijven. 

Daarna stellen we nog een of enkele vragen over de financierbaarheid. Bij dit onderdeel heb je de mogelijkheid om je financieringsbelofte te uploaden of om een verklaring in te vullen indien je geen financieringsvoorbehoud nodig heb. Heb je nog geen gesprek gehad met een financieel adviseur? Dan vragen we je om je financiële gegevens waaronder je inkomen. Voor het versturen heb je ook nog de mogelijkheid om een opmerkingen of toelichting toe te voegen zodat de inschrijving compleet is.

Toewijzing
Definitief inschrijven kan tot en met zondag 7 juli 2024, 23.59 uur. De woningen worden na 7 juli toegewezen aan de kandidaten die zich definitief inschrijven. Kandidaten die eerder gebruik hebben gemaakt van de voorinschrijving en/of een financiële verklaring kunnen overleggen of geen financieringsvoorbehoud nodig hebben, krijgen een streepje voor bij de toewijzing. Indien je je definitief hebt ingeschreven informeren we je uiterlijk 9 juli over de toewijzing.

Let op: alleen het definitieve inschrijfformulier, ingevuld en ondertekend via jouw account en waarvan je een bevestiging ontvangt, geldt als officiële inschrijving. Een eerdere aanmelding, zoals het maken van een account en/of het doorgeven van uw bouwnummervoorkeur(en) via de website, geldt niet als inschrijving.

Vergroot je kansen 
Wil jij jouw kansen bij woningtoewijzing vergroten? Zorg dan dat je gebruik maakt van de voorinschrijving én zorg ervoor dat je bij de start verkoop een financiële check kunt uploaden bij jouw definitieve inschrijving. Hiermee bied jij jezelf en ons de zekerheid dat de financiering haalbaar is. Bij een erkend hypotheekadviseur – zoals LIV Hypotheken & Verzekeringen – kun je advies inwinnen en een financiële check aanvragen. Heb je een eigen woning met voldoende overwaarde? Ook dan is het handig om te informeren wat een overbruggingsfinanciering inhoudt en wat de kosten hiervan zijn bij de aankoop van een nieuwbouwwoning.

Vraag hier een financieringsbelofte bij LIV Hypotheken aan

Geen financiering nodig?
Heb je geen (overbruggings)financiering nodig? Ook dan krijg je het streepje voor. Je kunt dit te zijner tijd aangeven bij de definitieve inschrijving

Inschrijfformulier
Lees onderaan deze pagina waar je het inschrijfformulier vindt en hoe je een account aanmaakt. Bij het inschrijfformulier vind je tevens de verkoopvoorwaarden met hierin een nadere uitleg over de toewijzing en het stappenplan tot aankoop.
Heb je hulp nodig met inschrijven? Neem dan even contact op met een van de makelaars.

Lees de verkoopvoorwaarden

Klik hier

Het inschrijfformulier

Je vindt het online inschrijfformulier op jouw persoonlijke accountomgeving (inloggen).

Als je een nieuwe gebruiker bent kan je onderstaande stappen volgen om je aan te melden voor jouw favoriete woning(en):

  1. Klik hierboven op de button of klik op de "Schrijf je nu in" knop die getoond wordt bij bij het bouwnummer.
  2. Vul je gegevens in bij "nieuwe gebruiker".
    • Als je een melding krijgt dat het account al bestaat kan je jouw account activeren en een wachtwoord aanmaken via de "wachtwoord vergeten" optie.
  3. Bevestig je gegevens door te klikken op de "bevestig mijn registratie" knop in de bevestigingsmail.
    • Als je de email niet hebt ontvangen, controleer dan ook voor de zekerheid de ongewenst/spamfolder.
  4. Je kunt nu een wachtwoord instellen voor je account. 
  5. Vervolgens kun je direct beginnen met het invullen van het inschrijfformulier. Selecteer hiervoor het juiste inschrijfformulier binnen de accountomgeving

Inloggen en naar het inschrijfformulier

Klik hier

Update

22 augustus in de voorverkoop!

22 augustus in de voorverkoop!

Op 22 augustus gaan de woningen in voorverkoop en 5 september in verkoop! Schrijf je hieronder in voor onze nieuwsbrief. Wij houden je vervolgens op de hoogte van de verkoop van dit project.

Schrijf je in!