bus auto fiets
Menu
Terug naar nieuws

Voorverkoop en verkoop Bundersehoek

13 juni 2024

De verkoop van Bundersehoek komt steeds dichterbij! Eind juni start naar verwachting eerst de voorverkoop.

Hieronder lees je meer, zodat je weet wat je kunt verwachten. De informatie over de voorverkoop, verkoop en toewijzing vind je ook terug op deze pagina.

Voorverkoop: geef alvast je woningvoorkeur door
Zodra de voorverkoop start, kun je op deze website alvast de prijsbandbreedtes en overige woninginformatie bekijken (zoals plattegronden en woonoppervlaktes). Op basis hiervan kun je jouw voorlopige woningvoorkeuren bepalen en online doorgeven. Dit is vrijblijvend en nog niet definitief: veranderen jouw voorkeuren nog, dan kun je dit bij de start verkoop aanpassen.

De voorverkoop duurt tot aan de definitieve verkoop, die kort na de voorverkoop zal starten. Binnenkort kunnen we de exacte data van de voorverkoop en definitieve verkoop met je delen.

Vergroot jouw kans bij toewijzing
Geef jij straks je voorkeuren door tijdens de voorverkoop, dan heb je een streepje voor bij de woningtoewijzing. Dat werkt als volgt: zijn er meerdere gelijkwaardige kandidaten voor een woning, dan heeft een kandidaat die zich tijdens de voorverkoop heeft ingeschreven (met de hoogste voorkeur) voorrang op een kandidaat die geen voorkeur heeft doorgegeven tijdens de voorverkoop.

Streepje voor bij financiële zekerheid
Heb jij jouw financiële mogelijkheden al helder? Hiervoor kun je terecht bij een bank of hypotheekadviseur naar keuze, bijvoorbeeld bij LIV Hypotheken & Verzekeringen. Daar kun je een financiële check aanvragen: een document waarin staat wat je kunt lenen. Dit document kun je uploaden zodra de verkoop van start gaat en geeft je een streepje voor bij de woningtoewijzing. Een financiële check biedt namelijk de zekerheid dat je de woning waarop jij inschrijft kunt bekostigen. Vraag direct de financiële check van LIV Hypotheken & Verzekeringen aan: de Financieringsbelofte.

Kun je de woning waarop je inschrijft volledig uit eigen middelen financieren, dan heb je geen financiële check nodig. In dat geval kun je op deze pagina een modelverklaring ‘Aankoop uit eigen vermogen’ downloaden en uploaden bij je inschrijving zodra de verkoop start. Net als de financiële check geeft dit een streepje voor bij toewijzing, omdat het aantoont dat de financiering voor jou haalbaar is.

Woninginformatie en -impressies