bus auto fiets
Menu
Terug naar nieuws

Update en enquête Bundersehoek

20 april 2023

In dit bericht lees je over de actuele status van nieuwbouwproject Bundersehoek in Veghel. Ook kun je via een woonwensen-enquête aangeven naar welk woningtype jouw voorkeur uitgaat en wat je belangrijk vindt op het gebied van wonen, wijk en duurzaamheid.

De actuele status
Inmiddels is de verkaveling voor Bundersehoek afgerond, wat betekent dat voor de nieuwe wijk de globale verdeling van o.a. de (woning)percelen en straten vaststaat. De volgende stap is het voorbereiden van de ontwerpwerkzaamheden voor de woningen, zodat we met deze ontwerpen de buurt kunnen informeren en vervolgens de ontwerpen laten toetsen door de gemeente. Zo is gegarandeerd dat de nieuwe woningen qua uitstraling goed in de omgeving passen.

Enquête: wat zijn jouw woonwensen?
Door het invullen van een korte enquête kun je aangeven wat jouw woon- en woningvoorkeuren zijn en geef je ons waardevolle input voor het vaststellen van het woningaanbod. Als jij de enquête wilt invullen, klik dan hier. Het invullen is binnen enkele minuten gedaan. Alvast bedankt!

Dit is de planning
De planning richting de start verkoop van Bundersehoek werken we de komende periode verder uit. Naar verwachting start de verkoop in de eerste helft van 2024. Zodra er nieuws is, delen we dit via de nieuwsbrief en de website van Bundersehoek

Sluit en geef nog een woning op
{{interestList.plots.length}}
{{plot.PlotNr}}. {{plot.PlotType}}

Tip:
Voeg meerdere
woningen toe