bus auto fiets
Menu
Terug naar nieuws

Projectupdate en enquête

26 juli 2022

In dit bericht praten we je bij over de actuele status van Bundersehoek. Ook kun je via een korte enquête je mening geven over het plan en jouw woonvoorkeuren doorgeven.

Ontwerpproces
In verband met nieuwe regelgeving omtrent het ontwerp van woningen – bijvoorbeeld op het gebied van duurzaamheid – zijn we nu druk bezig om de woningen opnieuw te ontwerpen zodat deze voldoen aan de huidige regelgeving. We gaan nu genieten van de zomervakantie en pakken dit proces na de zomer weer op. Zodra het ontwerp voldoet aan de regelgeving, kunnen we een globale planning met je delen.

Enquête: deel je mening en woonwensen
Om het ontwerpproces beter aan te laten sluiten bij de wensen van geïnteresseerden zijn wij benieuwd naar jouw mening. Hiervoor hebben wij een enquête opgesteld, zodat wij deze input mee kunnen nemen in het proces.

Hoe kijk jij aan tegen de plannen voor Bundersehoek en wat vind jij belangrijk op het gebied van thema's als wonen, wijk en duurzaamheid? Via onderstaande enquête kun je dit aangeven. Het invullen is binnen enkele minuten gedaan. Doe jij mee? Alvast bedankt.

Naar de enquête
Sluit en geef nog een woning op
{{interestList.plots.length}}
{{plot.PlotNr}}. {{plot.PlotType}}

Tip:
Voeg meerdere
woningen toe