bus auto fiets
Naar boven
Blijf op
de hoogte
Menu
Blijf op
de hoogte

Locatie

Bundersehoek ligt vlakbij het centrum van Veghel met al haar voorzieningen. Via de Udenseweg zit je/u zo op de A50 richting Den Bosch en Nijmegen.

Bord-Bunderse-Hoek

Over het project

De wijk Bundersehoek zal worden ontsloten via bestaande straten zoals de Egelweide die doorgetrokken zal worden in de nieuwe wijk. Bisamweide, Buitenweide en Vosseweide: aan deze bestaande straten zullen de woningen worden gebouwd die aansluiting vinden met de bestaande wijk, van patio tot tweekapper. De woningen worden gebouwd voor verschillende doelgroepen waardoor er een behoorlijke differentiatie wordt aangeboden: van patio tot rijwoning, twee-onder-een-kap en vrijstaand   • Omgeving

    Veghel is met zijn ruim 25.000 inwoners de grootste kern binnen de gelijknamige gemeente. Met zijn uitgebreide voorzieningenaanbod heeft Veghel eveneens een centrumfunctie voor de omliggende kerkdorpen Erp, Mariaheide, Eerde, Zijtaart, Keldonk en Boerdonk. Veghel heeft zich in de loop van de tijd ontwikkeld tot een groot werkgelegenheidscentrum in Noordoost-Brabant en dan met name binnen de zogenaamde Midden-Meierij. De provincie Noord-Brabant beschouwt Veghel in haar visie als een regionaal centrum voor werkgelegenheid, dienstverlening en voorzieningen.

  • Wat zit er in de buurt

    Veghel heeft naast de beekdalen van Aa en Leijgraaf nog vele andere kleine en grote natuurgebieden. Als voorbeeld kunnen we de bosgebieden het Hurkske, de Roost en de Bulten noemen maar ook de Aa-broeken, Ham-Havelt, ’t Lijnt, Aa-dal, Vlagheide en Duits Lijntje. Naast de genoemde recreatief-toeristische parels, die een link hebben met cultuurhistorie en natuur, zijn er nog meer bijzondere parels: een grote verscheidenheid aan festivals, evenementen, diverse restaurantjes en sfeervolle terrassen.  • Wie worden je buren

    Dichtbij huis naar school gaan heeft vaak de voorkeur van ouders en kinderen. Het is handig, veilig en vertrouwd. Veghel beschikt over een basisschool en in de nabije omgeving biedt men nog meer (middelbare) scholen, kinder- en buitenschoolse opvang. Deze omgeving biedt een ruim aanbod aan dagelijkse voorzieningen en recreatiemogelijkheden. De ideale woonomgeving.