bus auto fiets

Bundersehoek Veghel

Nieuwbouw in

Bundersehoek Veghel

Bundersehoek ligt vlak bij het centrum van Veghel, een gezellige middelgrote stad in Noord-Brabant waar je alle dagelijkse voorzieningen vindt. Bundersehoek wordt ontwikkeld door Van Grunsven Ontwikkeling, Witte Projecten en KlokGroep. 

Dit project kent inmiddels een lange voorgeschiedenis. Het plan ligt nu ter visie bij De Raad van State. Zij beslissen medio volgend jaar of het plan van 97 koop- en huurwoningen onherroepelijk wordt. Het plan bestaat uit:

  • Tussen- en hoekwoningen
  • Twee-onder-een-kapwoningen
  • Vrijstaande woningen

Ook worden er de nodige startwoningen gerealiseerd.

Het plan is duurzaam in klimaatadaptatie en materiaalgebruik. Alle woningen worden gasloos en uitgerust met energiebeperkende voorzieningen. De sociale huurwoningen worden zelfs nul-op-de-meter. In de openbare ruimte komen diverse duurzame en klimatologische voorzieningen, waaronder een waterbufferzone, waterdoorlatende verhardingen, schaduwplekken, sedum- en grasdaken en een energie-opwekkende speeltuin.

Er is ruimte voor wandel- en fietsroutes en veel groen in de vorm van hagen, bomen en struiken. Parkeren is mogelijk op je eigen oprit en in parkeerhoven. Ook is er rekening gehouden met laadpalen voor elektrische voertuigen. 

Meld je nu aan en blijf op de hoogte

Op korte termijn zal er nog geen concrete informatie over dit plan beschikbaar zijn. Achter de schermen werken wij uiteraard hard aan dit plan. Zodra de projectwebsite live gezet wordt en er meer informatie volgt, brengen we je hiervan op de hoogte.

Naar verwachting kunnen we begin 2021 een update geven over het project. 

Ben je enthousiast over deze locatie? Meld je dan nu alvast aan voor de nieuwsbrief.

Ik wil graag
Na je inschrijving ontvang je als eerste een update bij nieuws over de locatie Bundersehoek.

Bedankt

Je inschrijving is succesvol verstuurd
Sluit en geef nog een woning op
{{interestList.plots.length}}
{{plot.PlotNr}}. {{plot.PlotType}}

Tip:
Voeg meerdere
woningen toe