bus auto fiets
Menu

VOORVERKOOP START 22 AUGUSTUS. START VERKOOP 5 SEPTEMBER OM 12:00 UUR.

Heerlijk wonen in Bundersehoek

Bundersehoek komt te liggen in de populaire woonwijk De Bunders: een van de jongere wijken van Veghel, met een gevarieerde woonomgeving met veel groenvoorzieningen en gezellige woonerven. Dit maakt het een fijne en kindvriendelijke plek om te wonen. Bovendien zijn er veel voorzieningen in de buurt, zoals een winkelcentrum, een middelbare school en meerdere basisscholen.

Na de nodige voorbereidingen verwachten we dat we aan het einde van de zomer in de (voor)verkoop te kunnen. Bij het woningaanbod vind je op dit moment al wel de sfeerplattegronden en woninginformatie per bouwnummer. Op basis hiervan kan je kijken naar welke woningen je voorkeur uit gaat.
Op het moment dat de woningen in de voorverkoop gaan op 22 augustus, zullen ook de prijsbandbreedtes online komen te staan. Bij de start van de daadwerkelijke verkoop op 5 september worden de V.O.N. prijzen (verkoopprijzen) bekend en staan de andere stukken zoals de brochure, het meer- en minderwerk, sanitair- en keukenbrochure en nog meer op onze website. 

Voordelen op een rij:

 • In populaire woonwijk De Bunders

  In populaire woonwijk De Bunders

 • Natuurrijke omgeving

  Natuurrijke omgeving

 • Vlak bij centrum Veghel

  Vlak bij centrum Veghel

 • Energieneutrale woningen (A++++)

  Energieneutrale woningen (A++++)

Ga hier naar het 

woningaanbod

Planning

22 augustus in voorverkoop
Op 22 augustus gaan de woningen van Bundersehoek in (voor)verkoop. Vanaf nu staat al wel meer woninginformatie zoals alle bouwnummers met bijbehorende informatie, impressies en plattegronden online. Op die manier kun je je alvast voorbereiden op de start (voor)verkoop. Bekijk hier het woningaanbod. Op het moment dat de woningen in voorverkoop gaan (22 augustus) zullen de prijsbandbreedtes en aanvullende woninginformatie online komen te staan.

Energielabel A++++ & leencapaciteit
Alle woningen in Bundersehoek zijn energieneutraal en krijgen het energielabel A++++. Dit betekent dat je tot wel € 40.000,- extra kunt lenen bovenop je maximale hypotheek. Het is namelijk verantwoord om het bedrag dat je bespaart aan energielasten extra te besteden aan je hypotheek.

Bereid je goed voor én krijg voorrang
Wil jij jouw kansen bij woningtoewijzing vergroten? Zorg dan dat je straks bij de start verkoop (vanaf 5 september om 12:00 uur) een financiële check kunt uploaden bij jouw inschrijving. Hiermee bied jij jezelf en ons de zekerheid dat de financiering haalbaar is, zodat je een streepje voor krijgt bij de woningtoewijzing. Bij een erkend hypotheekadviseur – zoals LIV Hypotheken & Verzekeringen – kun je advies inwinnen en een financiële check aanvragen. Heb je een eigen woning met voldoende overwaarde? Laat je ook dan tijdig informeren wat een overbruggingsfinanciering inhoudt en wat de kosten hiervan zijn bij de aankoop van een nieuwbouwwoning.

Planning

 • 22 augustus 12:00 uur: Voorverkoop met voorinschrijving + prijs indicatie & plattegrond

  22 augustus 12:00 uur: Voorverkoop met voorinschrijving + prijs indicatie & plattegrond

 • 5 september 12:00 uur: Start verkoop, V.O.N. prijzen bekend en definitieve inschrijving + upload financiële verklaring

  5 september 12:00 uur: Start verkoop, V.O.N. prijzen bekend en definitieve inschrijving + upload financiële verklaring

 • Start bouw: Voorjaar 2025

  Start bouw: Voorjaar 2025

 • Indicatie van de eerste oplevering is begin 2026

  Indicatie van de eerste oplevering is begin 2026

Meer informatie over

het project

Meld je nu aan en blijf op de hoogte

Voornaam
Achternaam
Straat
Nr.
Postcode
Plaats
E-mail
Na je inschrijving ontvang je als eerste een update bij nieuws over nieuwbouwproject Bundersehoek.

Bedankt

Je inschrijving is succesvol verstuurd

Update

22 augustus in de voorverkoop!

22 augustus in de voorverkoop!

Op 22 augustus gaan de woningen in voorverkoop en 5 september in verkoop! Schrijf je hieronder in voor onze nieuwsbrief. Wij houden je vervolgens op de hoogte van de verkoop van dit project.

Schrijf je in!